Encuentro Club Robotics

Espai Diari D’Andorra - Deloitte
“Ecosistemes startup”: què són i què aporten a la societat?


Amb Carlos Blanco, emprenedor i business angel en el sector de les noves tecnologies

Dimarts 24 de maig – Acta Arthotel

Tenim el plaer de convidar-lo a la desena edició del fòrum de debat, “Espai Diari d'Andorra - Deloitte" organitzat pel Diari d’Andorra i Deloitte, que tindrà lloc el dimarts 24 de maig de 18.30h a 20h l’Acta Arthotel d’Andorra la Vella (c/ Prat de la Creu 15-25).

La trobada comptarà amb la presència de Carlos Blanco, emprenedor i inversor privat en el sector de les noves tecnologies que oferirà una conferència titulada “Ecosistemes startup”: què són i què aporten a la societat?

Carlos Blanco és un dels emprenedors i business angels més rellevants de l’ecosistema digital espanyol. Guanyador de nombrosos premis i autor del llibre “Els principals errors dels emprenedors”, actualment és soci i president del fons Ecomenda Smart Capital, a través del qual ha invertit en 40 startups. També és Chairman i fundador de Nuclio, un dels principals venture builders del sud d’Europa.

Blanco ha cofundat i 20 startups i ha invertit en més de 150 al llarg dels seus 25 anys de carrera.

L’acte finalitzarà amb un refrigeri. 
Les places són limitades. Es prega confirmar assistència o podeu resoldre qualsevol  dubte a través del següent formulari d’inscripció.
 

Rebi una cordial salutació,

David Berruezo
Director oficina d’Andorra
 

Moltes gràcies pel vostre interès. Aquest esdeveniment ja s'ha acabat i no accepta més inscripcions.